Medical Nose Piercing

Näshåltagning är, precis som all annan piercing, ett medicinskt ingrepp. Därför finns det all anledning att se till att det görs riktigt. Blomdahl Medical Nose Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med samma moderna teknologi och säkra material som används i Blomdahl Medical Ear Piercing.

En metod för säkrare näshåltagning

Sterila, inkapslade engångskassetter, som innehåller ett näshåltagnings-smycke, gör näshåltagningen både enklare och mer hygienisk.

En metod för säkrare näshåltagning
 

Specialdesignade smycken för håltagning

Natural Titanium
Natural Titanium
Våra vackra smycken för näshåltagning är tillverkade av ren medicinsk titan. Näshåltagningssmyckena finns i Natural Titanium, Golden Titanium och Silver Titanium, med eller utan Swarovski kristaller. De delar av smyckena som är i kontakt med näsan är av det rena medicinska titanet. Den del som syns utanpå näsan är förgylld med 18K guld eller ädelemetallen rodium, som ser ut som silver. Vid näshåltagning används inget lås. Det är istället nässmyckets olivformade spets som skall hjälpa till att hålla smycket på plats under läkningstiden.
Golden Titanium
Golden Titanium
 

Skötselråd

När du har tagit hål med Blomdahl Medical Nose Piercing
skall du alltid få ett skriftligt skötselråd som vi har tagit fram tillsammans med våra medicinska rådgivare. De tre nyckel-
orden för problemfri läkning är RENT, TORRT & LUFTIGT.

Klicka här för att hämta hem skötselråden för nose piercing

Ditt skriftliga skötselråd
Ditt skriftliga skötselråd
 

Rengöring av det nytagna hålet

Rengöring av piercingen skall ske två gånger om dagen. Använd flytande tvål och rent rinnande vatten en gång om dagen, t ex i samband med dusch. Skölj därefter rikligt med rinnande vatten och torka med kleenex eller tops.
Kompletterande rengöring sker lämpligen med Blomdahl Nose & Navel Care rengöringsservetter. Blomdahl Nose & Navel Care rengöringsservetter finns att köpa där du tar hål.

Nose & Navel Care rengöringsservetter - finns att köpa där du tar hål.
Nose & Navel Care rengöringsservetter – finns att köpa där du tar hål.