Om oss

 
Guld, silver, klockor och smycken

En riktig guldsmed

Företaget grundades 1859 av juveleraren C. P. Pettersson i Laholm, som efter 10 år flyttades till Falkenberg. År 1896 kom Herr Pettersson´s son med i företaget och namnet ändrades då till Petterson & Co. 1908 avled pappan och namnet ändrades till C. G. Pettersson efter sonens namn.

Oskar Persson kom in som anställd efter lära hos Lysell i Trelleborg och övertog rörelsen 1934. Oskars söner Arne, Stig och Leif har arbetat hos sin far och tagit över firman efter honom.

Idag är det Leifs barn Ulrika och Stefan som driver företaget, som genom åren genomgått många förändringar, men som ändå lyckats behålla den gamla känslan för butiken och branschen. Hos Oskar Persson hittar du moderna guld- och silver smycken, vackra vardagssmycken och exklusiva dyrbarheter. Allt från förlovningsringar, vigselringar, halsband och örhängen till matsilver och doppresenter.

Med ett stort urval av kända varumärken tillsammans med egna designade smycken är Oskar Persson affären för dig som söker något personligt och unikt.

Välkommen till en riktig guldsmed!